Chocolaterie Leonidas in Delft

Chocolaterie Leonidas Choorstraat Delft
Geschiedenis

Al sinds 1982 is onze chocolaterie gevestigd in Delft. In de Nieuwstraat zijn we daar op 1 oktober op nr. 10 opengegaan. Een jaar later hebben we de winkel naar de Choorstraat verhuisd naar nr. 15. Vanaf het begin was de chocolaterie een succes en menig klant uit de beginperiode mogen we nog steeds tot onze vaste klanten rekenen.

Op 1 november 1990 verhuisden we de chocolaterie naar de overkant van de straat naar nr 24 en 26, gecombineerd met een tearoom. In 1994 kregen we de gelegenheid ook een vestiging in het overdekte gedeelte van winkelcentrum de Hoven te openen.

In de stad liepen de zaken zo voorspoedig dat de chocolaterie in augustus 1997 naar nr. 18 werd verhuisd, waardoor de lunchroom zich met het oude chocolaterie deel kon uitbreiden.

Daarna hebben we In juni 2008 in de binnenstad van Leiden nog een chocolaterie geopend.

Bekijk ook de websites van de Lunchroom en Speciaalzaak in keuken producten:
Lunchroomleonidasdelft.nl
Georgjensendelft.nl

Zoals in alle oude binnensteden is er ook in Delft 1000 jaar geleden geen rekening gehouden met het fenomeen auto. Het handigste is dan ook om bij het binnenrijden van Delft de parkeerroute te volgen en één van de parkeergarages of parkeerterreinen te nemen. Deze liggen allemaal op loopafstand van de binnenstad

Het voordeel van de garages is dat er achteraf betaald kan worden (€2,40 per uur). Voor de Choorstraat is de Phoenixgarage aan de Phoenixstraat of de Marktgarage aan de Koepoortplaats het dichste bij. Ook de Paardenmarkt is een goede lokatie.

Het goedkoopst is het terrein aan het Nijverheidsplein achter de Voorhofdreef. Hier is het tarief €2,00 per uur (dagkaart €5,00). Van hieruit is het maar 10 minuten lopen naar de Choorstraat.

Bereken de route naar Chocolaterie Leonidas in Delft

Chocolaterie Leonidas in Delft: Choorstraat 18